Piese cutii viteze autoutilitare


Tipuri de piese cutii viteze autoutilitare

In oferta noastra de piese pentru cutii de viteze puteti identifica marcile de autoutilitate pentru care asiguram piese de schimb la puteti identifica aici. Veti gasi atat piese OM, cat si piese aftermarket de buna calitate. Comercializam piese cutii de viteze autoutilitare si dube pentru urmatoarele branduri:

Pentru a identifica piesele de schimb necesare pentru reparatia cutiei, alege din lista de marca vehiculului tau, tipul vehiculului si model de cutie cu care acesta este dotata. In pagina fiecarei cutii de viteze veti descoperii toate piesele compatibile cu acesta.

Piesele și componentele de la sisteme de transmisie din magazinul nostru sunt conform celor mai înalte standarde internaționale. Sunt testate și certificate UE pentru utilizare.

Toate cutiile de viteze au alaturate (in pagina fiecarei cutie) cate un desen tehnic in care puteti identifica piesa necesara pentru reparatie.

Daca nu va descurcati cu identificarea pieselor de schimb, echipa noastra va sta la dispozitie si va ajuta sa identificati piesele necesare. Sunati la numarul afisat pe site pentru a beneficia de o consultatie si identificare gratuita a pieselor de care aveti nevoie.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.
× Cum te pot ajuta?