Piese Cutii de Viteze

Descopera in oferta noastra, piesele pentru cutii de viteze camioane, dube si autoturisme. Alege din lista vehiculul tau.


Oferte piese cutii viteze

Descopera oferta noastra de piese cutii viteze pentru toate tipurile de vehicule: camioane, dube si autoturisme. Alege tipul vehiculului, marca vehiculului si tipul cutiei de viteze pentru a vizualiza piesele compatibile. 

In categoria de piese pentru cutii de viteze, vei gasi toate componentele neceasare pentru reparatia oricarei cutii de viteze afisate in lista noastra.

Pentru o identificare mai usoara a pieselor, acestea sunt categorisite pe tipuri de cutii de viteze. Cunoscand tipul cutiei de viteze a vehiculului tau, poti identifica usor piesa de care ai nevoie.

Multe piese pot fi gasite in mai multe categorii sau in componenta mai multot tipuri de cutii de viteze. Acest lucru se intampla pentru ca sunt compatibile cu toate aceste tipuri de cutii viteze, piesele avand aceleasi caracteristici si dimensiuni.

Tipuri de piese pentru cutii viteze

In oferta noastra vei gasi toate tipurile de piese cutii viteze necesare pentru reparatii. Pentru ca vehiculul tau merita cele mai bune piese, oferta noastra de piese  pentru cutii de viteze contine o gama variata de piese din care poti alege.

De la piese originale, pana la piesele after market, toate tipurile de piese de schimb sunt prezente pe site-ul nostru. Pentru piesele originale, la descrierea fiecarei produs, vei gasi initialele OE iar pentru cele after market, initialele AM.

In functie de preferinta, poti alege atat piese originale cat si piese after market pentru reparatia cutiei de viteze a vehiculului tau.

Identificarea pieselor

Nu te descurci cu identificarea pieselor pentru cutia de viteze a vehiculului tau? Nu este nici o problema. Te putem ajuta in identificarea pieselor necesare pentru reparatia cutiei de viteze. Avem o echipa specializata in identificare pieselor de schimb pentru cutii de viteze care iti poate oferi o asistenta gratuita si suport.

Tot ce trebuie sa faci este sa iei legatura cu noi pe numarul de telefon afisat pe site sau whatsapp si cere ajutorul echipei pentru identificarea pieselor de schimb, pentru cutia de viteze a vehiculului tau.

× Cum te pot ajuta?