Politica de retur

Returul: Dreptul de retragere se face conform OUG 34/2014 art. 9/1 in termen de 14 zile.

Dreptul de retragere se face conform OUG 34/2014 art. 9/1 in termen de 14 zile – conditiile si modalitatile de exercitare a dreptului de retragere, pentru cazurile prevazute in prezenta ordonanta, sub forma clauzei urmatoare: “consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere”.

Inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul informeaza vanzatorul cu privire la decizia sa de retragere din contract, telefonic la numarul: 0752.669.615

– Conform legislatiei in vigoare, dreptul de retragere este aplicabil doar clientilor persoane fizice.
– Dreptul de retragere in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.

Daca doriti sa efectuati returul, si din motive diverse, produsul achizitionat nu este identic cu cel pe care doriti sa-l schimbati pe masina, nu montati, nu aduceti modificari piesei primite pentru a fi montata pe masina si nici nu folositi componente din piesa primita.

Produsul returnat trebuie sa se prezinte in aceeasi stare in care a fost livrat, in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit.

Nu se accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate, cele care prezinta urme de uzura sau folosire excesiva, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice, produsele carora le lipsesc accesorii .

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la primirea returului.

Returul se va face prin aceiasi modalitate ca la expediere prin curieratul agreat de vanzator. Produsele returnate trebuie ambalate corespunzator pentru a fi protejate la transport si pentru a proteja ambalajul original al acestora.

Rambursarea banilor:

Dupa ce produsele au fost acceptate la retur, rambursarea banilor se va face intr-un cont bancar mentionat de client, in termen de 14 zile calendaristice de la receptia produsului.

Aceasta operatiune este GRATUITA, noi angajandu-ne sa va returnam INTEGRAL contravaloarea produselor returnate, in acest sens toate comisioanele legate de acest transfer fiind suportate de catre noi. Pentru efectuarea transferului bancar trebuie sa specificati numarul contului IBAN, numele titularului si CNP-ul.

(ATENTIE – Contul IBAN trebuie sa apartina persoanei pe numele careia s-a eliberat factura!)

Pentru orice probleme legate de comanda dumneavoastra, va rugam sa luati legatura cu Robert Mora la nr. telefon: 0752669615 sau email: raropem.robert@gmail.com