Afișez 1 - 100 din 172 de rezultate


Piese compatibile pentru cutii de viteze, dube Fiat


Piese cutie viteze FIAT Ducato

Selecția noastră de piese cutii viteze FIAT Ducato este in asa fel aleasa incat dupa reparatie sa va mențina vehiculul sa funcționeze fara probleme și eficient. De la diferite feluri de pinioane, rulmenti pana la inele sincronizare si axe, avem toate componentele necesare pentru a ne asigura că toate cutiile de viteze Ducato reparate, funcționeaza in condiții optime. Cu selecția noastră de piese de inalta calitate, puteți fi siguri ca reparatia la cutia de viteze va fi fiabila și de lunga durata, pentru mulți kilometri de-acum incolo.

Piesele pentru cutiile viteze FIAT Ducato sunt impartite pe tipurile de cutii viteze MLGU - 2.3 jtd - 2.2 hdi - 2.0 hdi si M40-3.0 HDI-3.0 D - 2.3 D. In functie de vehiculul personal, va alegeti cutia pentru a vedea piesele compatibile cu aceasta.

Fiecare pagina de cutie de viteze contine desenul tehnic cu toate piesele in pozitiile lor de montare ceea ce usureaza identificarea acestora. La fel, in fiecare pagina de produs, veti gasi informatii referitoare la alte cutii de viteze la care aceste piese sunt compatibile.

In functie de producator sau furnizor, piesele afisate pot avea diferite preturi/calitate. Avem atat piese originale MLGU - 2.3 jtd sau M40-3.0 cat si piese after market de foarte buna calitate, fabricate de producatori recunoscuti.

Toate produsele sunt fabricate la cele mai inalte standarde de calitate si au garantie de un an de zile de la achizitionare.

× Cum te pot ajuta?