Afișez 1 - 100 din 151 de rezultate


Piese compatibile pentru cutii de viteze dube Citroën


Piese cutii viteze dube Citroën Jumper

Cumparati piese cutii viteze Citroën Jumper pentru reparatii de calitate. In functie de preferinta sau buget, puteti alege dintre piese Citroën Jumper originale sau aftermarket, concepute pentru a va menține vehiculul într-o stare perfecta de functionare. Piesele sunt de calitate superioara, concepute pentru o performanta de cea mai inalta calitate. Piesele din oferta noastra, includ toate componentele necesare pentru a repara sau a intretine cutia de viteze Citroën Jumper.

Alegeti tipul cutiei din lista, pentru a-i vedea piesele compatibile pentru cutiile de viteze Citroen Jumper III 2006 – 2011 2,2 HDI, Citroen Jumper III 2011 – 2014 2,2 HDI, Citroen Jumper III 2014- 2,2 HDI.

In pagina fiecarei cutii, aveti desenul tehnic cu toate piesele din aceasta. Unele piese pot fi listate de mai multe ori la preturi diferite, fiind aduse de la diferiti furnizori. In functie de bugetul dvs, puteti alege piesa de care aveti nevoie.

In oferta noastra avem atat piese Citroën Jumper originale OM, cat si piese de schimb Citroën Jumper aftermarket, fabricate de producatori renumiti pe plan mondial.

Toate piesele de schimb Citroën Jumper din magazinul nostru sunt conform celor mai înalte standarde internaționale. Sunt omologate și certificate UE pentru utilizare. Pentru orice intrebare sau ajutor ne puteti contacta la numarul afisat pe site.

Caracteristici:
- Piese cutii viteze originale si aftermarket
- Piese concepute special pentru eficiență și fiabilitate
- Rezistenta mare la uzura
- Performanța de inalta calitate - utilizabilitate de lunga durata

Beneficii:
Piesele din oferta, avand o rezistenta mare la uzura, au o durata de viata lunga in mecanismul cutiei de viteze. Dupa ce cutia de viteze e reparata cu piese de calitate, va functiona mult timp in acest fel. Se ofera garantie pe toate produsele comercializate.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.
× Cum te pot ajuta?